Helgekurs 22-23 januar 2022 er UTSATT


Qi Gong Senteret holder helgekurs i Kristiansand vårsemesteret 2022
Kurset i januar er utsatt pga smitterestriksjonene
Årets første helgekurs blir

Lørdag 22. januar
kl 10-15.30 og Søndag 23.januar kl 10-15.30
Sted iFlyt , Kongensgate 11, Kristiansand
Pris 1500,-


Helgekursene blir dobbelt så lange som tidligere, 10 timer totalt, innholdet utvides og det legges vekt på det terapeutiske ved treningen med inntegrering på alle plan.

Instruktør er Kirsti Kvivik

Helgekurset passer veldig fint for deg som vil ha ekstra påfyll og inspirasjon, kanskje du har trent på egen hånd en stund eller det er lenge siden du har vært på kurs-jeg blir glad for å se deg!
Zhan Zhuang Qi Gong, fra Ichuan-systemet, er gamle kinesiske helseøvelser, som også brukes til kampkunst og meditasjon. Du vil på dette kurset trene øvelser som forbedrer funksjonen i kroppen, det kan være bedre muskelfunksjon, bedre sentrering, dypere avspenning og større kapasitet.
Øvelsene gjøres hovedsakelig stående, og inneholder posisjoner, strekkøvelser og løsneøvelser.  I tillegg til øvelsene fra Ichuan vil jeg lære deg hvordan du kan selv kan løsne spenninger i bindevevet/fascia slik at du har mulighet til å bli fri fra ubehag og smerter i muskulatur som du kanskje har hatt over lang tid. Vi bruker "myofasial release" spesiellt på rygg, hofte- og skulder-området. Etter Zhan Zhuang Qi Gong øvelsene og frigjøring av bindevev, bruker vi tid i restorative posisjoner, som nedregulerer overaktivitet i sinn og kropp, der spenninger smelter og vi oppnår dyp våken hvile. Treningen på dette Qi Gong helgekurset på iFlyt i Kristiansand gir deg mulighet til å være i hele spennet i Yin - Yang dynamikken.
Kurset er åpent for deg som kjenner treningsystemet fra før, og også deg som er helt ny. 
Ha på behagelige klær som ikke strammer for mye, du kan trene barbeint eller med rene innesko.
Det blir enkel servering av te og nøtter/tørket frukt.(Ta gjerne med egen kopp, så blir det mindre avfall)
påmelding her