NYHET Qi Gong på Emijoly


2D4AF0F5-95E1-4A1C-89E4-06602CD6C650

Jeg har fått mulighet til å starte med Qi Gong timer på Emijoly Yoga&Pilates studio i Dronningensgt 52, Kristiansand.
Det blir onsdager kl 10.00-11.00, i sal 2, oppstart 9. februar.

Timen er fast på Emijolys timeplanen, og er åpen for alle som er medlemmer der , men kan også kjøpes som et eget kurs over seks ganger for deg som kun ønkser å trene Qi Gong. Påmelding direkte til Emijoly.

Qi Gong som også kan skrives Chi Kung, er øvelser fra det gamle kinesiske helsesystemet. Treningen består av myke rolige bevegelser, stående posisjoner og strekkøvelser for å åpne opp for- og sirkulere kraften i kroppen på best mulig måte. Øvelsene er enkle å lære og passer for alle. 

Qi Gong legger vekt på oppmerksomt tilstedeværelse, ro og pust. Effektene av trening er blant annet avspenning, smertereduksjon, bedre fleksibilitet økt styrke og kraft. Øvelsene gjøres stående og du trenger ikke noe utstyr.
Instruktør Kirsti Kvivik har vært fascinert av forståelsen og visdommen i den gamle kinesiske medisinen i hele sitt voksne liv, hun har praktisert og undervist Qi Gong og Tai Chi i en årrekke, har to utdannelser innen Tradisjonell Kinesisk Medisin og jobbet som akupunktør i flere år. Hun er også sykepleier og mindfullness- og meditasjonsinstruktør.


Når: Onsdager 10.00-11.00 (oppstart 9. februar)
Pris: 1049,-/6 ganger. Må gjennomføres sammenhengende. Påmelding her