NYHET Qi Gong på Rona Aktiv

Jeg har fått mulighet til å starte Qi Gong kurs i Rona Senter, på Rona Aktiv,
Treningene er over 8 uker og oppstart er onsdag 20.april kl 11.30-12.30
Pris 1200,- påmelding https://www.ronaaktiv.no/qi-gong-kurs-8-uker 

502239F9-5EFB-4A8C-932D-B95D8066970E
Rona Aktiv er et samarbeidsprosjekt mellom Rona Fysioterapi og Naprapat Sør hvor vi har gått sammen for å tilby gruppetrening. Våre instruktører er sertifiserte og flere har helsefaglig bakgrunn. Rona Aktiv ligger i 4 etasje på Rona senter og tilbyr yoga, pilates, Qi Gong, sirkeltrening, magedans, egentrening med fysioterapeut, mor og barn trening, gravid-trening.  Adressen er Rona 2, Kristiansand, etasje 4B over Meny  

Zhan Zhuang Qi Gong er øvelser fra det gamle kinesiske helsesystemet. Treningen består av myke rolige bevegelser, stående posisjoner og strekkøvelser for å åpne opp for- og sirkulere kraften i kroppen på best mulig måte. Øvelsene er enkle å lære og passer for alle. 

Qi Gong legger vekt på oppmerksomt tilstedeværelse, ro og pust. Effektene av trening er blant annet avspenning, smertereduksjon, bedre fleksibilitet økt styrke og kraft. Øvelsene gjøres stående og du trenger ikke noe utstyr.

Instruktør Kirsti Kvivik har vært fascinert av forståelsen og visdommen i den gamle kinesiske medisinen i hele sitt voksne liv, hun har praktisert og undervist Qi Gong og Tai Chi i en årrekke, har to utdannelser innen Tradisjonell Kinesisk Medisin og jobbet som akupunktør i flere år. Hun er også sykepleier og mindfullness- og meditasjonsinstruktør.