Qi Gong kurs i Lillesand start 18/1-22

Qi Gong Senteret ved Kirsti Kvivik holder Qi Gong kurs i Lillesand. 

Vår-semesterets Qi Gong kurs 2022 starter tirsdag 18.januar


Det blir som vanlig to partier, 
- Kurs 1: Tirsdager kl 16.30-17.30 
- Kurs 2: Tirsdager kl 17.45-18.45 
Kursene går over 12 uker, siste kurdagem er 19.april og det er ikke trening i vinterferien i uke 8, den 22. februar eller påskeuka, den 12.mars.

 Pris er 1900,-

Kurset blir på gamle Middelskolen nå Eldresenteret, Storgt, Lillesand, 1.etasje, salen Vest (til venstre når du kommer inn hoveddøren)

Vi forholder oss hele tiden til nasjonale og kommunale smittevernregler. Så det kan godt være at disse forholdsreglene fremdeles gjelder:
-Antall deltalere pr kurs begrenset, slik at vi holder 1meters regelen.
-Det blir ikke partnerøvelser, eller fysiske korreksjoner fra instruktør.
-Kom fem minutter før timen, slik at det ikke blir kø inn i lokalet, hold avstand.
-Sprit hendene når du kommer og når du går.
-Har du luftveissymptomer, hold deg hjemme.

Meld deg på her 

Dette kurset er både for deg som er nybegynner og deg som kjenner noen av øvelsene fra før. Det er for deg som er interessert, nyskjerrig og motivert i å utvikler kropp og sinn gjennom øvelser med Zhan Zhuang Qi Gong/ Ichuan. Qi Gong/Chi Kung øvelsene er rolige og langsomt, men kan være noe krevende om du ikke har prøvd indre trening før. Vi trener stående en time. Si ifra til instruktør på forhånd om du har særlige helseutfordringer. På kurset vil du lære-, og gå i dybden med basistreningen i Zhan Zhuang Qi Gong, med oppvarming, strekkøvelser, stående posisjoner og spesielle øvelser for skuldre, nakke, rygg osv. Det kreves ikke spesiellt treningstøy. Ha på noe som er behagelig å bevege seg i, og flate, gode innesko. Det går også fint å bruke sokker. Treningen er ikke slik at du trenger dusj rett etter selv om øvelsene gjør deg god og varm. På de øvrige sidene vil du finne ytterligere informasjon om Zhan Zhuang Qi Gong, dette gamle kinesiske helsesystemet som er gode for muskelspenninger, pusten, avspenning og mindfullness.
Garanti:Jeg tror du blir fornøyd, om du derimot etter første gang ønsker å trekke påmeldingen din, kan du gjøre det kostnadsfritt innen 1 dag etter første kurskveld.