NY Søndagstreninger høsten 2022 i KrSand

Vi samles til Qi Gong trening en´ søndag i måneden
Nå som de "gamle" medlemstreningene, som har vært mandager og onsdager på Det Hvite Hus opphører fra 15/6 vil jeg gjerne gi deg et tilbud som kan gjøre det lettere for deg å fortsette Qi Gong praksisen din. Det kan være du har hatt en pause i treningen og du kjenner at det hadde vært fint å komme igang igjen, det kan være du trener hjemme og gjerne vil ha mer inspirasjon, motivasjon og veiledning. På søndagstreningene vil vi gå gjennom Zhan Zhuang Qi Gong /Ichuan øvelser som du kan øve på til neste gang, det vil også bli tid til en prat med de andre deltakerne over en kopp te.

Du trenger ikke ha trenet Qi Gong tidligere for å bli med, du kan ta en´søndag eller flere for å prøve hva disse gamle kinesiske helseøvelser kan gjøre for deg.

Datoer høst 2022:  28.august, 18.september, 16.oktober og 20.november
Instruktør er Kirsti Kvivik

kl 16.00-19.30 på Loftet på iFlyt-senteret, Kongensgate 11, Kristiansand

Du velger om du blir med på en eller flere av samlingene etter hva som passer deg. Pris for en´ samling er 560,-
Medlemspris er betal for tre ganger og bli med på alle fire, kr 1680 (420 pr gang), du må da melde deg på og betale for alle samtidig, senest 10.august. Du trenger ikke ha vært medlem tidligere, men blir medlem om du velger å være med alle gangene i semesteret.

Påmelding her