Qi Gong i Rona onsdager kl 11.30-12.30, start 10/1

Velkommen til Qi Gong-formiddagstrening på Rona Aktiv våren 2024.
Treningen er over 12 uker, slik at du får kontinuitet i treningen din gjennom hele semesteret. Det er ikke trening i vinterferieuka, (21/2) eller påskeuka, (27/3), siste gang er 10.april. Du trenger ikke ta med deg noe utstyr.

Oppstart er onsdag 10. januar kl 11.30-12.30
Pris 1900,-
påmelding her eller til til Rona Aktiv, betaling foregår også til Rona Aktiv, følg denne linken: https://www.ronaaktiv.no/qi-gong-kurs-12-uker

Zhan Zhuang Qi Gong er øvelser fra det gamle kinesiske helsesystemet Ichuan. Treningen består av myke rolige bevegelser, stående posisjoner og strekkøvelser for å åpne opp for- og sirkulere kraften-Qi i kroppen på best mulig måte. Øvelsene er enkle å lære og passer for alle. 

Formiddagspartiet er rolig og behagelig, selv om kroppen kan jobbe intenst i noen av øvelsene. Qi Gong legger vekt på oppmerksomt nærvær, ro og pust. Effektene av trening er blant annet avspenning, smertereduksjon, bedre fleksibilitet økt styrke, kraft og tilstedeværelse.Qvelsene gjøres stående og du trenger ikke noe utstyr, ha på deg klær som er behagelige å bevege seg i, det er et godt gulv i lokalet så det er fint å stå barbeint eller i sokkelesten, men om du ønsker å bruke rene innesko gjør du det. 

Instruktør Kirsti Kvivik har vært fascinert av forståelsen og visdommen i den gamle kinesiske medisinen i hele sitt voksne liv, hun har praktisert og undervist Qi Gong og Tai Chi i en årrekke, har to utdannelser innen Tradisjonell Kinesisk Medisin og jobbet som akupunktør i flere år. Hun er også sykepleier og mindfullness- og meditasjonsinstruktør.

502239F9-5EFB-4A8C-932D-B95D8066970E Rona Aktiv er et samarbeidsprosjekt mellom Rona Fysioterapi og Naprapat Sør som har gått sammen for å tilby gruppetrening. Instruktører er sertifiserte og flere har helsefaglig bakgrunn. Rona Aktiv ligger i 4 etasje på Rona senter og tilbyr yoga, pilates, Qi Gong, sirkeltrening, magedans, egentrening med fysioterapeut, mor og barn trening, gravid-trening.  Adressen er Rona 2, Kristiansand, etasje 4B over Meny