Sommerkurs i uke 26 Kristiansand

Qi Gong Sommerkurs holdes i Kristiansand en uke hver sommer, i 2024 er det i uke 26. 5 formiddager, fra mandag 24.juni til fredag 28.juni
Kurset består av to timers trening hver dag fra mandag til og med fredag. Kurset holdes utendørs i Direktørens have på Eg ved Sørlandets Sykehus KrSand. Hvis det mot formodning ikke er oppholdsvær legges treningen til Båthuset som ligger ved Otras bredd like nedenfor Direktørens have.

Qi Gong Sommerkurset er for alle, både helt nye og dem som har holdt på en stund. Det å trene samen i en større gruppe gir bedre utbytte enn å trene alene. Det å trene to timer hver dag gjør noe med deg og vi har tid til å lære basisøvelsene grundig og gå i dybden, slik at virkningen kommer. Qi Gong Sommerkurset er en god hjelp til å komme videre eller i gang med Qi Gong praksisen din.

Zhan Zhuang Qi Gong er øvelser fra det gamle kinesiske helsesystemet Ichuan. Treningen består av myke rolige bevegelser, stående posisjoner og strekkøvelser for å åpne opp for- og sirkulere kraften-Qi i kroppen på best mulig måte. Øvelsene er enkle å lære og passer for alle. 

Sommerkurset er rolig og behagelig, selv om kroppen kan jobbe intenst i noen av øvelsene. Qi Gong legger vekt på oppmerksomt nærvær, ro og pust. Effektene av trening er blant annet avspenning, smertereduksjon, bedre fleksibilitet økt styrke, kraft og tilstedeværelse.Qvelsene gjøres stående og du trenger ikke noe utstyr, 

 

Sommerkurset 2024 blir mandag 24. juni-fredag 28. juni,  

Tidspunkt: Kl 10.00-12.00.


Meld deg på her 

Pris: kr 1900,- / kr 2200,-
Den laveste prisen er for deg somm enten har vært med meg på trening i Lillesand dette semesteret, betalt treningsavgift til klubben i vår eller er påmeldt til medlemstreningene i Kristiansand til høsten.
Inkludert er link til video med øvelsene vi gjør på kurset, denne blir sendt deg i etterkant.Image of collage1